Prepparen Premium

Anmälan till Prepparen Premium är nu öppen!

Prepparen Premium: För dig som vill ha hela paketet!

Premium-kursen är en sammansättning av vår traditionella prepkurs som ordans i Åbo centrum 8-18.4.2019, e-kursen som är tillgänglig på vår nätsida fr.o.m. 21.12.2018, samt av Prepparens App för iOS. Utöver detta får premiumkursdeltagare ett kompendium med material och frågor och rättighet att delta på det simulerade inträdesprovet, och dessutom tillgång till en mentor från fysiska kursens början ända fram till inträdesprovet. Med att gå vår Premium-kurs har du möjlighet att få närundervisning, se föreläsningarna på nätet så många gånger som just du behöver, samt öva upp dina kunskaper med hjälp av Prepparens App. Dessutom med att delta på det simulerade inträdesprovet får du en uppfattning om din kunskapsnivå innan den 5.6.2019. Videoföreläsningarna och Appen kommer du att ha tillgång till redan 21.12, så att du kan ha nytta av dem redan till dina studentskrivningar. Dessutom ordnar Prepparen en akademisk sitz onsdagen den 17.4.2018 för att ge kursdeltagare en inblick i det kommande studielivet. Premium-kursen är ditt stöd för inträdesproven till de svenska handelshögskolorna i Finland. Gå kursen och få stöd till att bli en av de antagna till en handelshögskola i Finland.

Tidpunkt: 8-18.4.2019

Plats: Åbo centrum

Innehåll: 45h föreläsning + mentor fram tills inträdesprovet + möjlighet att delta i simulerat inträdesprov + kompendium + videoföreläsningar + Prepparen App

Pris: 419€

 

 Prepkurs

 E-kurs

 App

 

Öppna anmälningssidan

Fyll i genast blanketten på anmälningssidan för att försäkra din plats på årets kurs! Platserna delas ut i anmälningsordning.
 

Föreläsarna

Mathilda Backman

Samhällslära


Mathilda Backman är 21 år gammal och hemma från Borgå. Hon är inne på sitt andra studieår med nationalekonomi som huvudämne vid Åbo Akademi. På hennes fritid brukar hon gymma och lyssna på musik, och hon medverkar även i Merkantila Klubben rf.s externa utskott år 2019.
Tror att prepkursen kommer att bli väldigt bra och givande! Jag är väldigt exalterad över att faktiskt få lära ut samhällslära ur ett ekonomiperspektiv.

Jessica Tuominen

Historia


Jessica Tuominen är 21 år gammal och kommer ursprungligen från Borgå. Jessica studerar för andra året på kandidatnivå. Hon har organisation och ledning som huvudämne och internationell marknadsföring som biämne vid Åbo Akademi. På hennes fritid gillar hon att träna, umgås med vänner och kolla på sina favoritserier.
Tror att prepkursen kommer att otroligt rolig, men ändå intensiv! Vi ses på prepkursen!

Kristian Gästgifvars

Statistik och sannolikhetslära


Kristian Gästgifvars är 23 år gammal och inne på sitt fjärde studieår på Åbo Akademi. Kristian har nationalekonomi som huvudämne och studerar på magisternivå. På sin fritid spelar han mycker ishockey och håller på med musik. Kristians tankar om prepkursen 2019:
Det blir en omfattande och intressant kurs, där vi får hjälpa er med första steget att bli framtidens ekonomer.